Авио отряд Варна е собственик на летателните машини  Хеликоптерът, който

...
Авио отряд Варна е собственик на летателните машини  Хеликоптерът, който
Коментари Харесай

Изчезналият край Гърмен хеликоптер е на фирмата, чийто вертолет летя опасно ниско над Градина

" Авио отряд Варна " е притежател на летателните машини 

Хеликоптерът, който в петък изчезна край Гърмен, и този, който през месец юли прелетя ниско над плаж " Градина ", са благосъстоятелност на една и съща компания. Тя е " Авио отряд Варна ". Това оповестява " 24 часа ", като се базира на свои източници.

Тогава на Джулай морнинг хеликоптерът прелетя рисково ниско над плаж " Градина ", където доста хора се бяха събрали да посрещнат изгрева. От него бяха изхвърляли хартии с лика на Тодор Живков, а хора висели от вратите на машината. Свидетели описват, че хеликоптерът е кръжал близо 15 минути над залива. Преминал освен извънредно ниско над хората, само че и над лодка.

Загиналият през март месец водач Георги Влайков край Лесново пък е бил шеф на образователен център " Авио отряд Варна ".  Влайков почина, до момента в който изпълняваше акробатичен полет над летището. Самолетът му попаднал в плосък свредел, от който нямало изплъзване. 

Сигнал за изгубването на селскостопанския хеликоптер тази заран е бил подаден от сътрудник на водача. Машината е била в региона на Гърмен от 19 септември и е пръскала горски масиви против борова процесионка. Днес сутринта е трябвало да се прибира, тъй като е свършила работата, за която е наета от Югозападното държавно дружество. Излетял е към 7,40 ч., само че след към час връзката с водача била изгубена.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР